Familie&kids

Familie & Kids

Weinig is leuker dan met de kids te schaatsen in de buitenlucht. Ouders met kinderen zijn altijd welkom op de IJsbaan Haarlem tijdens de publieksuren. Op het middenterrein (krabbelbaan) staan voor de kids rekjes en zeehondjes klaar, die de kids steun geven bij het leren schaatsen. 

Op de zondagmiddag organiseren wij extra activiteiten voor de jeugd. Het familieschaatsen en de kids krijgen dan ruim baan. Plezier en 'fun' staan dan op de eerste plaats. Een middag voor families. Op het middenterrein organiseert de IJsbaan Haarlem, tussen 13.30 en 14.30 uur, gratis behendigheidsspelletjes zoals ice hockey, puck sjoelen of estafette wedstrijdjes op de schaats e.e.a. afhankelijk van de samenstelling van de groep. Instructeurs van Kras Sport begeleiden de activiteiten en zijn herkenbaar aan het gele jasje met Kras Sport erop. Dus wil je meedoen, meld je dan bij 1 van de instructeurs.

Een vriendelijk verzoek aan de hardrijders op zondagmiddag: kids en hard rijden gaan niet goed samen. Als je hard wilt schaatsen en stevig wilt trainen, kom s.v.p. dan eerder op de dag: vanaf 09.30 uur kun je terecht op de baan. Vanaf 13.30 uur is de baan er om rustig te rijden én voor de kids .Kinderpartij op het ijs

Als u iets leuks wilt bieden aan de jarige met aanhang, dan dient u zeker een kinderpartij op het ijs in overweging te nemen. Een uur lang worden de kinderen speels begeleid door een ervaren Kras Sport instructeur. Het programma wordt afgestemd op uw wensen en de leeftijd van de kinderen. De jarige kan kiezen uit spelenderwijs leren schaatsen, oud Hollandse partij (tot 8 jaar), ijshockey (van 8-12 jaar) of kunstrijden op de schaats. Voor meer informatie over kinderpartijtjes neem contact op met Kras Sport  www.krassport.nl.