Nieuws

Abonnementen en 10rittenkaarten kun je online kopen. Wil je dit liever bij de kassa van de IJsbaan Haarlem doen dan ben je vanaf 25 t/m 29 september van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom. Vanaf 30 september is de kassa gewoon op de reguliere openingstijden open (zie pagina openingstijden op de website.

Schaatsseizoen 2016-2017 - Een terugblik

30 mei 2017
 Afgelopen zondag om 16.00 uur sloot de IJsbaan Haarlem zijn deuren: het schaatsseizoen 2016-2017 zit er op. Het bestuur en de medewerkers van de IJsbaan Haarlem willen jullie hartelijk bedanken voor de bezoeken aan de IJsbaan in het afgelopen seizoen. Komende zomer gaat de technische staf weer aan de slag met het onderhoud van de baan, zodat de baan er eind september weer spic-en-span bij ligt voor het nieuwe seizoen. Schrijf nu vast in je agenda: op zaterdag 30 september om 12.00 uur kun je weer op het ijs terecht in Haarlem.

Meer bezoekers
Het aantal bezoekers was het afgelopen seizoen hoger dan het voorgaande jaar. Afgelopen jaar kwamen er iets meer 190.000 schaatsers naar de ijsbaan. Ten opzichte van het schaatseizoen daarvoor, betekent dit een stijging van ruim 5%. Hierin zijn de circa 1000 abonnementshouders van de KNSB-trainingsuren niet meegerekend. Dat geldt ook voor de jeugd dieop zaterdagochtend heeft deelgenomen aan de schaatslessen die door de IJsclubs worden gegeven. De IJsbaan kan kortom terugkijken op een mooi en geslaagd seizoen. De overkapping op het middenterrein betekende dat - ongeacht de weersomstandigheden - er altijd droog en uit de wind geschaatst kon worden. Kunstschaatsen, bandy, shorttrack en de curling clinics zijn het afgelopen jaar niet meer verregend, zoals in de jaren daarvoor.

Terug naar het nieuwsoverzicht