Scholen

Kom met je klas of school schaatsen op de IJsbaan Haarlem


Schoolschaatsen op de IJsbaan Haarlem

IJsbaan Haarlem beschikt over een 400meterbaan en een 30x60meterbaan. Om het schaatsen te leren of een spelletje ijshockey te spelen is de 30x60meterbaan is een schitterende plek. Voor de meer geoefende schaatser is er de 400meterbaan. De 400meter- en de 30x60meterbaan zijn overkapt. Je kunt dus altijd droog schaatsen op de IJsbaan Haarlem. 

Tarieven

Voor scholen geldt in seizoen 2016-2017 een toegangstarief van € 3,30 per persoon. Wel dien je het schoolbezoek vooraf per e-mail te melden aan de kassa van de ijsbaan. Stuur daartoe een mailtje naar"> . De speciale tarieven voor het onderwijs gelden alleen overdag en niet in de schoolvakanties of in het weekend.

Gereduceerd tarief in oktober en november

Als je in oktober of november met de klas komt schaatsen, dan betaal je slechts € 2,80. Ook nu geldt dat je het bezoek met de school of klas vooraf dient te aan te melden 

Docent gratis toegang

Per klas mag 1 docent gratis mee naar binnen, andere begeleiders kunnen voor hetzelfde tarief als de jeugd mee komen schaatsen. Het schooltarief is alleen geldig na reservering en alleen op werkdagen (schooldagen) tussen 8.00 en 16.00 uur. Begeleiders of docenten die niet gaan schaatsen kunnen - vanzelfsprekend - gratis mee naar binnen. 

Reserveren/betalen

Wil je als school in aanmerking komen voor dit scholentarief dan kan dat alleen als de groep tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) is aangemeld én als het verschuldigde bedrag als geheel in één keer wordt afgerekend. Dat kan contant maar mag ook op rekening (wel € 5,00 administratiekosten als de ijsbaan een factuur moet versturen en wij factureren 1x keer per maand). De kassamedewerker telt dan het aantal personen. De begeleidende docent betaalt of tekent de bon af bij de kassa en wij zullen je de factuur toesturen.

Na aanmelding per e-mail volgt een bevestiging van het bezoek, tenzij er op het gewenst datum of tijdstip reeds te veel scholen/leerlingen op de baan aanwezig zijn. Stuur jouw e-mail naar , dan kunnen wij de reservering aan je bevestigen.

Schaatshuur

Voor leerlingen en begeleiders bestaat de mogelijkheid om schaatsen te huren. Deze geslepen schaatsen kun je huren bij de schaatswinkel in het complex. Het telefoonnummer is 023-5275997, website: www.engelbertsport.nl

Lessen

In overleg met schaatsschool Kras Sport is het mogelijk de leerlingen les te geven, voor informatie kun je bellen naar telefoonnummer 023-5379944 of e-mailen naar:

Meer informatie

Voor meer informatie over schoolschaatsen kunt u mailen naar  Tijdens het seizoen kun je ook bellen met onze kassamedewerkers. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 023-5254000.