Sporten zomer 2017: Inline-skaten, fietsen

Inline-skatelessen en -trainingen voor jeugd en volwassenen in Zwanenburg en Lisserbroek


In de buurt van Haarlem kun je inline skaten op het wielercircuit van de Bataaf (prachtig asfalt) en op de inline-skate baan van Lisserbroek. De IJs- en Skateclub Zwanenburg biedt lessen aan voor de jonge jeugd op maandag en woensdag van 18.00 tot 19.15 en op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur. Trainingen voor de oudere jeugd en volwassenen beginnen op maandag en woensdag om 19.15 uur en duren tot 20.30 uur. Klik hier voor meer info over inline-skatelessen en - trainngen in Zwanenburg

Op de inline-skate baan in Lisserbroek zijn er een stevig aantal mogelijkheden voor lessen en trainingen voor alle leeftijden en van beginners tot gevorderden. Geinteressseerd? Kijk op de website van de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek.  Je bent van harte welkom.

 

Train 2 Win - Wielrennen, bootcamp en inline-skaten

Paul van de Ven (Train 2 Win), die in de winter diverse groepen traint op de IJsbaan Haarlem, biedt in het zomerseizoen een reeks trainingen aan. Hieronder wielerrennen in Zwanenburg (Wielerbaan De Bataaf) in combinatie met indoortrainingen op de wielerbaan in Alkmaar en trainingen op het Kopje van Bloemendaal). Dus wielrenners kunnen met dit gemengde programma de vele disciplines van de wielrensport beoefenen. Daarnaast kun je met Train2win op woensdagavond bootcamp- en droogtraining (voor het schaatsen) doen. Ook biedt Train 2 Win meerdere trainingen aan voor inline-skaters. Klik hier voor de website van Train 2 Win.
 


Now Starts Today - Winterfit

De trainers van Now Starts Today starten op maandag 3 april met ‘Winter Fit’. Een programma van 20 lessen voor iedereen die aan zijn techniek wil werken en fit wil blijven voor het schaatsseizoen. Het programma is een mix van bootcamp-, hardloop-, en circuittraining, alsmede schaatsspecifieke oefeningen. De trainingen zorgen voor een toename van conditie, kracht, balans en techniek. 

Er zijn trainingen op maandagavond en op donderdagavond (eerste training 6 april) en er wordt getraind in groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen. Deelname vanaf 18 jaar. De trainingen draaien om gezelligheid, sporten in de buitenlucht en verantwoord/bewust bewegen. Meer informatie op de website van Now Starts Today. Daar kun je je ook opgeven voor de trainingen.