Uitjes

Een uitje met bedrijf, familie of vrienden naar de IJsbaan Haarlem
Met het personeel of zakelijke relaties naar de IJsbaan Haarlem? Met een familie of groep vrienden een wintersfeest op het ijs? De IJsbaan Haarlem is wintersportgevoel en lekker bewegen in de buitenlucht? De Haarlemse schaatsbaan biedt diverse arrangementen aan. Wilt u een feestelijk evenement op maat? Wij helpen u graag met het samenstellen van een programma. Hieronder zijn een aantal suggesties voor een leuk feestje op een rijtje gezet.

IJsbaan Haarlem is dé plek voor het sportieve uitje in de winter. De kunstijsbaan beschikt over een overdekte 400-meterbaan en een groot middenterrein van maar liefst 1.800 m2 ijs, welke ook overdekt is. Er is een schaatswinkel waar u schaatsen kunt huren en een sfeervol restaurant voor een kop warme chocomel of winters buffet. Kortom een unieke ervaring waar u en uw gezelschap met plezier op terug zullen kijken. 

Bavarian Curling op de IJsbaan (circa 60 minuten).
Op IJsbaan Haarlem worden clinics Bavarian Curling (eisstockschiessen) gegeven. Dit spel wordt met name in de Alpenlanden gespeeld. Het spel is verwant aan curling en kan door jong en oud beoefend worden. Het lijkt enigszins op jeu-de-boule. De bedoeling is om zo dicht mogelijk met stenen van de eisstock bij het doel (de daube) te komen. Kracht, snelheid waarmee de steen gegooid wordt, maar ook precisie en teamwerk bepalen uiteindelijk welk team wint.

.

Voor boekingen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Kleefman, telefonisch te bereiken op 023-5254000 of per email op De kosten zijn € 18,50 p.p. te voldoen aan de kassa (contant of pin). De prijs is all-in dus inclusief entree ijsbaan, begeleiding door een professionele instructeur en het gebruik van alle spelmaterialen. U speelt dit spel voor ongeveer een uur op ons overdekte middenterrein waardoor uw bedrijfsuitje nooit in het water kan vallen. Minimale deelname is 8 personen.

Indien gewenst kunnen alle arrangementen uitgebreid worden met hapjes en drankjes. Voor mogelijkheden en prijzen verwijzen wij u naar www.restaurantijsbaan.nl

Een bavarian curlingclinic kan plaatsvinden op/tussen de volgende tijden:

 maandag  08.00 - 16.30 uur    
 dinsdag  08.00 - 16.00 uur    19.30 - 21.30 uur
 woensdag  08.00 - 16.00 uur    19.30 - 21.30 uur
 donderdag  08.00 - 16.30 uur  16.45 - 17.45 uur  19.30 - 21.30 uur
 vrijdag  08.00 - 16.00 uur    19.30 - 21.30 uur
 zaterdag  12.00 - 16.00 uur    
 zondag  09.30 - 16.00 uur    

 
Schaatsclinic
Schaatsclinic (duur ca. 50 min.), prijs vanaf € 16,50 per persoon (minimaal 8 personen). Lekker schaatsen op de overdekte baan onder leiding van 1 of meerdere gediplomeerde instructeurs waarbij ruime aandacht wordt besteed aan schaatshouding, afzettechniek etc. Ook kan er tegen meerprijs een of meerder oud-topschaatsers worden ingehuurd om uw evenement extra uitstraling te geven. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld Bob de Jong, Jan Ykema (o.a. zilver Olympische Spelen 1988) en Falko Zandstra (o.a. wereldkampioen Hamar, Noorwegen) maar ook andere oud-toppers behoren tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden. Prijs is exclusief schaatshuur.

Andere mogelijkheden: Be There - Be on Ice - IJsspelen
Vrolijk je bedrijfsuitje in de winter op met leuke, gezellige en uitdagende ijsspelen. Wat zijn zijn de mogelijkheden? Human Curling, Rodelslalom, Hollandse Prikslee wedstrijd, Jeu d'ice, en nog veel meer. Superleuke teambuilding games voor op het ijs op de overdekte 30x60meterbaan in Haarlem. 

Iets anders: ijssculpturen maken. Lekker hakken in het ijs. Niet het ijs van de ijsbaan, maar in grote blokken transparant ijs. Met wat creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral door je (verborgen) talenten te gebruiken, maak je de mooiste sculpturen. 

Deze ijsspelen worden exculsief voor de IJsbaan Haarlem georganiseerd door evenementenorganisatiebureau Be There Events. De enthousiaste, ervaren instructeurs maken er een ware happening van.

Informatie en aanvraag van een offerte: neem contact op met Be There. Meer info op de website van Be There Events.Nog meer mogelijkheden - disco schaatsen - silent disco

Een feestje op het ijs? Bij IJsbaan Haarlem kan dit sinds dit seizoen! Dansen op het ijs met een Silent Disco! Uiteraard kan er een arrangement op maat gemaakt worden, eventueel inclusief diner/walking diner, een borrel op het overdekte middenterrein, en erna de voetjes/schaatsjes van de vloer met de Silent Disco! Muziekvoorkeuren kunnen besproken worden en thema feesten zijn ook mogelijk. Denk aan een Tropical Party, Fout Feest, 80s of 90s party, net wat de wensen zijn. Een potje Disco Bingo is ook sfeerverhogend: www.disco-bingo.com

Voor boekingen of indien u meer informatie wilt hebben over bovenstaande arrangementen kunt u contact opnemen met Laura Kemp, telefonisch te bereiken op 023-5254000 of per email op Een offerte op maat zal dan geleverd worden.
Promotie voor uw bedrijf / reclame op de IJsbaan Haarlem
Uw bedrijf promoten? Bekijk de
reclamemogelijkheden op de IJsbaan Haarlem en/of neem contact op met Rob Kleefman, directeur IJsbaan Haarlem. Hij is telefonisch te bereiken op 023-5254000 of per email op