Familie en kinderen

Gratis spelletjes op het middenterrein

Op de zondagmiddag krijgt het familieschaatsen ruim baan. Plezier en 'fun' staan dan op de eerste plaats. Op het middenterrein organiseert de IJsbaan Haarlem, tussen 13.30 en 14.30 uur, gratis behendigheidsspelletjes zoals ice hockey, puck sjoelen of estafette wedstrijdjes op de schaats e.e.a. afhankelijk van de samenstelling van de groep. Instructeurs van Kras Sport begeleiden de activiteiten en zijn herkenbaar aan het gele jasje met Kras Sport erop. Willen jouw kinderen meedoen, dan hoef je dat alleen maar aan één van de instructeurs te melden.

Tips voor activiteiten met kinderen

Verjaardagsfeestjes
De IJsbaan is een leuke plek om kinderfeestjes en partijtjes te vieren. Je kunt dit laten organiseren door Kras Sport, maar je kunt er ook zelf met de kids een feest van maken. Lekker met elkaar op de middenbaan schaatsen en plezier maken. 

Bavarian Curling
Heb je samen iets te vieren dan kun je met de familie een clinic Bavarian Curling (Eisstockschiessen) boeken: een soort mengvorm tussen curling en jeu-de-boules, maar dan op het ijs. Een inspirerend spel voor jong en oud. Wij hebben speciale Eisstocken voor de jeugd (vanaf circa 10 jaar), die aanmerkelijk lichter zijn dan de reguliere Eisstocken. Alle informatie over Eisstockschiessen vind je op deze pagina.