Shorttrack

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem - seizoen 2018-2019

Shorttrack Haarlem verzorgt trainingen en lessen op de middenbaan, van beginners tot gevorderden en van jong tot ouder. Iedereen is welkom, ook recreanten.  Shorttracken is vooral een groepsgebeuren én je leert er geweldige bochten - ook op de langebaan - van lopen. Moet je al heel goed kunnen schaatsen om met de trainingen van Shorttrack Haarlem mee te doen? Nee, dat is helemaal niet nodig. Wel is het prettig als je wel al een beetje kunt overstappen in de bochten. De rest leren de trainers van Shorttrack Haarlem je wel. Je kunt ook een of meerdere keren deelnemen aan de lessen en trainingen om te kijken of je het leuk vindt, of om jouw bochtentechniek te verbeteren. Gewoon een mailtje sturen (zie het e-mailadres hieronder) is voldoende (tarief: zie hieronder).

Programma lessen en trainingen
Donderdag 18.15 uur tot 19.15 uur - Alle categorieën (met name de jeugd)
Zondag 20.00 uur tot 21.30 uur - Alle categorieën (met name volwassenen)

Inschrijven & aanmelden
Aanmelden voor trainingen doe je door een mailtje te sturen naar: " target="_blank">

Shorttrack materiaal te leen
Heb je geen shorttrack schaatsen of helm: geen probleem het materiaal kun je per training gratis lenen. Shorttrack Haarlem heeft voor jou goed geslepen shorttrackschaatsen, knie- en scheenbeschermers en een helm te leen. Dan ben je helemaal klaar om te gaan shorttracken. Je hoeft alleen maar een paar handschoenen mee te brengen. Veel plezier.Kosten deelname
1. Losse kaarten
  • Jeugd t/m 15 jaar dagkaart: € 10,- (één training, inclusief materiaal)
  • Volwassenen (16 jaar en ouder) dagkaart: € 12,50 (één training, inclusief materiaal)
2. Tienrittenkaarten
  • Tienrittenkaart jeugd t/m 15 jaar € 90,-
  • Tienrittenkaarten 16jaar en ouder € 112,50
3. Abonnementen *
  • Pupillen D t/m B abonnement: € 105,00
  • Pupillen A t/m Junioren: abonnement: € 175,00 (schaatsen donderdag en zondag)
  • Pupillen A t/m Junioren: abonnement: € 110,00 (1 keer per week naar keuze)
  • Senioren en Masters: abonnement: € 195,00 (schaatsen donderdag en zondag)
  • Senioren en Master: abonnement: € 120,00 (1 keer per week naar keuze)
Prijzen zijn inclusief toegang tot de ijsbaan, les/training, shorttrack materiaal: schaatsen, helm en beschermers.

* Abonnementen - hier geldt dat bij de abonnemenskosten nog € 10,- lidmaatschap wordt berekend. Deze wordt apart afgerekend.


Abonnementen en dagkaarten kopen aan kassa of online
Abonnementen, tienrittenkaarten en dagkaarten koop je bij de kassa van de Kunstijsbaan Haarlem of online via de webkassa van de ijsbaan. Neem de uitgeprinte e-mail mee die je ontvangt als je een dagkaart of abonnement hebt aangeschaft. De dagkaart kun je direct scannen bij de tourniquets in de hal. Heb je een abonnement aangeschaft, dan wordt die bijgeschreven op jouw magneetpasje. Heb je nog geen pasje, dan betaal je betaal je éénmalig  € 6,- voor een pasje bij de kassa van de IJsbaan Haarlem. Voor de openingstijden van de kassa: klik hier.

Let op: op zondagavond is de kassa van de ijsbaan gesloten. Wel kun je online via Ideal van de IJsbaan Haarlem een dagkaart kopen. Deze dagkaart kun je na betaling via Ideal uitprinten en meenemen naar de IJsbaan Haarlem en vervolgens de print scannen bij de tourniquets. Uitprinten hoeft niet, als je een smartphone hebt. Ga voor online dagkaarten naar http://ijsbaanhaarlem.nl/tickets en klik op een dagkaart. Heb je een abonnement aangeschaft en nog geen pasje? Kom dan langs op een moment dat de kassa van de IJsbaan Haarlem open is om je abonnement op een magneetpas te laten zetten.

Alle informatie over Shorttrack Haarlem kun je nalezen op de website van Shorttack Haarlem: www.shorttrackhaarlem.nl