Nieuws

Nacht van Haarlem - 13 februari 2016

20 april 2017
Dit jaar wordt er wederom een echte Nacht van Haarlem georganiseerd op de IJsbaan Haarlem. Tijdens de Nacht van Haarlem kun je van 23.30 tot 1.00 uur schaatsen. Het is een prestatietocht over 20, 40, 60, 80 of 100 ronden. Minder mag ook, meer eveneens.

Maar meer dan een prestatietocht is de Nacht van Haarlem vooral gezelligheid: op het ijs en langs de kant. Gezellige muziek en voor koek-en-zopie wordt natuurlijk gezorgd. Net als voor de stempelaars in de stempelposten. Als je een transponder hebt, doe die dan om, want die telt jouw rondjes.

Om 23.30 uur klinkt het startschot. Je hebt dan tot 01.00 uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen. Of gezellig met je vriendinnetje rijden: dan mag natuurlijk ook...

Voor iedere deelnemer aan de Nacht van Haarlem ligt er de traditionale Nacht van Haarlem-muts klaar. Iedere deelnemers die zijn prestatie voltooit overhandigen wij de Nacht van Haarlem-medaille.

De Nacht van Haarlem-muts 2016 wordt gesponsord door BDO Accountants.

Kosten voor deelname: € 3,50 (voor jeugd t/m 15 jaar) en € 7,- voor iedereen ouder dan 15 jaar. Kaarten zijn alleen op de avond zelf te koop aan de kassa. Deze is al vanaf 22.00 uur geopend. Reserveren van kaarten is niet nodig! Hoewel u pas vanaf 23.30 uur het ijs kan betreden, de horeca is al wel geopend.

De schaatsverhuurwinkel is geopend vanaf 22.45 uur zodat u ruimschoots van tevoren uw schaatsen kunt halen en passen. Denkt u nog wel even aan een geldig legitimatiebewijs?

PS Het middenterrein is speciaal voor de kids open.

Terug naar het nieuwsoverzicht