Nieuws

Openingsweekend : goedkoop schaatsen met super voordelige arrangementen

1 september 2017

Het nieuwe schaatseizoen staat weer voor de deur: op zaterdag 30 september gaat de IJsbaan Haarlem om 12.00 uur open. Kom je ook?

Super voordelig schaatsen in het openingsweekend

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober kun je voor slechts € 3,50. komen schaatsen. Voor dit tarief mag je niet alleen het ijs op, maar krijg je ook een gratis consumptie in Maartens Café. Heb je geen schaatsen? Voor slechts vier euro meer kun je in het openingsweekend ook schaatsen huren bij Engelbert Sport. Voor € 7,50 heb je dan een arrangement gekocht waarmee je kunt niet alleen het ijs op mag én een gratis consumptie in het ijsbaanrestaurant krijgt, maar ook een paar schaatsen bij de schaatsverhuur. Denk s.v.p. aan de borg als je een paar schaatsen wilt huren van € 60. In plaats van een borg in contant geld kun je ook een geldig identificatiebewijs achterlaten. 

Ruimere openingstijden in het openingsweekend

In het openingsweekend zijn de openingstijden ruimer. Op zaterdag 30 september gaan de deuren van de schaatsbaan om 12.00 uur open. Je kunt dan tot 18.00 uur schaatsen. Op zondag 1 oktober kun je al om 9.30 uur op de ijsbaan terecht. Tot 18.00 uur kun je op zondag genieten van het schaatsen en het ijs. 

Schaatsen geslepen?

Zijn jouw schaatsen nog scherp? Haal je schaatsen nu uit het vet en controleer of jouw schaatsen nog scherp zijn. En zijn de veters niet aan vervanging toe? Als je schaatsen niet meer scherp of goed gerond zijn dan, kun je vanaf dit moment al terecht bij diverse schaatswinkels om je schaatsen te laten onderhouden. Laat het nu doen en dan sta je in het openingsweekend op goed geslepen schaatsen. Je kunt je schaatsen professioneel laten slijpen en/of ronden bij: Jan van der Hoorn Schaatssport in Ter Aar, Bosch Sport in Santpoort, Schaatsenruilbeurs Liewegje in Haarlem, Slijperij Teeuwen in Haarlem, Edward Hagen Sport en Techniek in Heemskerk en Train2Win (Paul van de Ven) in Hillegom. Vanaf het openingsweekend en gedurende het gehele seizoen kun je vanzelfsprekend ook terecht bij Engelbert Sport op de ijsbaan om je schaatsen te laten slijpen en te ronden. Je kunt hier ook nieuwe veters en schaatsbeschermers aanschaffen. 

Schaatsen huren voor een seizoen (lease) bij Engelbert Sport
Gaan je kinderen dit seizoen vaker schaatsen omdat zij op les zitten bij Kras Sport of bij een ijsclub, dan is het wellicht interessant om bij Engelbert Sport gedurende het gehele schaatsseizoen bij Engelbert Sport schaatsen te huren via hun leassysteem. Lees hierover alle informatie op de website van Engelbert Sport.

Leren schaatsen?
Wil je (beter) leren schaatsen of je kinderen voor schaatsles opgeven, dan bij je bij Kras Sport, de schaatsschool op de IJsbaan Haarlem, aan het juist adres. Lees alle mogelijkheden voor lessen of trainingen na op de website van Kras Sport.

Terug naar het nieuwsoverzicht