Nieuws

Bert Grotenhuis Bokaal - Vrijdag 16 maart

31 januari 2018
Wie schaats de meeste rondjes tussen openingstijd en sluitingstijd overdag op de 400meterbaan: dus tussen 8.00 en 17.00 uur op 16 maart?

Minder mag ook
Van 8.00 tot 17.00 uur schaatsen teveel? Minder mag ook. De prestatietocht staat open voor iedereen van jong tot oud. Ook voor niet-leden van de IJsclub Haarlem mogen deelnemen. Je betaalt alleen de toegang tot het ijs.Verder zijn er geen kosten aan deze prestatietocht verbonden. 

Beker voor de winnaar
Er is een  wisselbeker waar de naam van de winnaar op komt (blijft in het clubhuis IJsclub Haarlem,) maar de winnaar krijgt een replica voor thuis (mag je houden). Er is een beker voor de vrouwelijke winnaar en een voor de mannelijke rijder met het meeste aantal rondjes.

Zelf tellen
Elk rondje telt (gaat om afgelegd ijs). Samen rijden mag. Tellen is een erezaak. Je houdt zelf bij hoeveel rondjes. Op z'n minst mechanisch bijhouden (handteller). Transponder IS VEEL BETER en leuker, want je kunt op het scorebord volgen hoever bent.
Wij beginnen met een startschot. Wie dat doet is nog geheim.

Inschrijven:
Stuur een mailtje naar bertgrotenhuis@gmail.com. Zorg dat je er om 8.00 uur bent, de nodige energie meebrengt en dan na het startschot lekker lang en veel rondjes rijden. Je hoeft alleen een toegangskaartje tot de ijsbaan te kopen. Je kunt niet inschaatsen, want dan raakt de transponder in de waar. Start met schot echt om 8.00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht