Nieuws

Lastige Lijven Toertocht 2018

5 februari 2018
Lastige Lijven Toertocht 2018
Op 4 maart gaat de 24ste Lastige Lijven Toertocht van start: schaatsen voor een goed doel: de gehandicaptensport. Het goede doel van dit jaar is de aanschaf mogelijk te maken van een loopfiets (een racerunner) voor de Atletiek Leiden. 

Prestatietocht
De Lastige Lijven Toertocht is een prestatietocht voor iedereen die schaatsen leuk vindt over: 50, 100, 150 of 250 ronden. Aan jou de keuze. De start is om 9.45 uur. 

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- Inschrijven kan via de website van de LLTT: www.lltt.nl

Sponsoring
De organisatie van de Lastige Lijven Toertocht daagt de deelnemers uit om vrienden, familie, kenissen, collega's, de werkgever te vragen de te schaatsen ronden te sponsoren. Iedere bijdrage hoe bescheiden ook helpt. Samen moet het lukken een racerunner voor Leiden Atletiek aan te schaffen.

Gezelligheid
De Lastige Lijven Toertocht betekent altijd ook gezelligheid: een kope-en-zopie, een stempelpost en dweilorkestmuziek.  Maar het belangrijkste is misschien wel: het fantastische gevoel een prestatie te hebben neergezet en dat ook nog eens voor een goed doel. 

Shantykoor
Tussen 11.00 en 14.00 uur worden de schaatsers aangemoedigd tijdens het schaatsen van de rondjes door een Shanty Koor uit De Zilk.

Herinnering
Iedere deelnemer krijgt een medaille als herinnering. 

Meer info
www.lltt.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht