Nieuws

Sledge Hockey. Wie doet mee?

24 december 2018
Sledge Hockey. Wie doet mee?

Je vraagt je misschien af: wat is sledge hockey? Het is een ongelooflijk dynamische teamsport waar kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en tactisch inzicht de basis voor zijn. Het is een paralympische topsport. Het is vooral een sport die spannend en uitdagend is om te beoefenen, ook als je wel twee werkende benen hebt. Het ziet er soms ruig en ruw uit, maar door alle beschermingsmaterialen is het een veilige sport. Wie gaat de uitdaging aan en doet mee?
 

Gratis kennismaken met Sledge Hockey (Para IJshockey)

Met steun van de gemeente Haarlem organiseert IJsbaan Haarlem de komende maanden een aantal clinics Sledge Hockey (para ijshockey). De eerste clinic is op maandag 28 januari van 17.15 tot 18.45 uur.  De volgende clinics vinden plaats op 11 februari en 4 maart op hetzelfde tijdstip.

Je krijgt dat aanwijzingen van een ervaren para ice hockeyer. Deelname is gratis en staat open voor alle para sporters, maar ook sporters zonder beperking mogen meedoen. Graag zelfs.

Onbeperkt sporten 

Dit initiatief wordt ondersteund door Gehandicaptensport Nederland. Deel dit bericht met sporters waarvan jij denkt dat dit zij de uitdaging aan willen gaan. Iedereen van 8 tot 80 jaar mag meedoen. Jij ook? 

Opgeven 

Klik op de onderstaande link en geef je op : in het volgende scherm krijg je een formulier te zien. Vul de gegevens en druk op 'verzenden'.  Klaar is Kees).

Opgeven voor 28 januari door je door deze link te klikken 

Opgeven voor 11 februari doe je door op deze link te klikken

Opgeven voor 4 maart doe je door op deze link te klikken 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht