Nieuws

Bert Grotenhuis Bokaal 2019

1 februari 2019

Bert Grotenhuis Bokaal  2019 – vrijdag 15 maart 2018

 
Een prestatie neerzetten: rijden van openings- tot sluitingstijd op één van de laatste vrijdagen van het schaatsseizoen 2018-2019, dat kan op 15 maart van 8.00 tot 17.00 uur. Deze prestatietocht heet de Bert Grotenhuis Bokaal. Moet je alle uren volmaken: nee, minder rijden mag ook.

De inschrijving voor de Bert Grotenhuis Bokaal staat open voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van de IJsclub Haarlem. Kosten? Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je betaalt alleen de toegang tot het ijs. Het enige wat je dus hoeft te doen is een entreekaartje voor de ijsbaan te kopen.

Wie aan het eind van de dag het meeste rondjes heeft gereden is de winnaar. Er is een wisselbeker waar de naam van de winnaar op komt (blijft in het clubhuis IJsclub Haarlem) en de winnaar krijgt een replica voor thuis (mag je houden). Zowel voor de dames als de heren is er een beker.

Elk rondje telt. Samen rijden mag. Tellen is een erezaak. Je houdt zelf bij hoeveel rondjes. Op z'n minst mechanisch bijhouden (handteller). Een transponder is veel beter en leuker, want je kunt op het scorebord volgen hoever bent en dus spannender.

Wij beginnen om 8.00 uur met een startschot. Wie dat doet is nog geheim. Wij hebben een oud-olympiër op het oog. Voor de start worden de rijders opgesteld in een startvak voor de rode streep, waar je niet over mag rijden voordat het startschot is gevallen.!

Ga de uitdaging aan en doe mee....  van 8.00 uur tot 17.00 zo veel mogelijk rondjes rijden. Wie durft?

Terug naar het nieuwsoverzicht