Nieuws

Buffelmarathons op 23 en 30 december

25 november 2019

Buffelmarathons voor iedereen op maandag 23 en 30 december

Heb je zin om een avond een stevig aantal ronden te rijden in de Kerstvakantie. Dat kan op maandag 23 en 30 december. Iedereen mag meedoen: recreanten, wedstrijdrijders, dames en heren. Ook rijders van andere banen zijn van harte welkom. Iedereen van 15 jaar en ouder mag meedoen. Wij beginnen om 22.00 uur.
Je kunt kiezen uit drie categorieën (afstanden en rondetijden):
  • 45 ronden op circa 50 seconden per ronde
  •  60 ronden op circa 45 seconden per ronde
  • 80 ronden op circa 40 seconden per ronde
  • 100 ronden op circa 37 seconden per ronde
Wat is een buffelmarathon? Je kiest een groep en rijdt vervolgens achter een 'buffel' aan. De laatste 5 ronden mag je los gaan: dan gaat het er om wie als eerste van de groep de finishstreep overkomt. Om te bepalen wie als eerste over de streep komt, moet je wel een transponder dragen. Zonder transponder mag je overigens wel meedoen.

Kosten: geen. Deelname is gratis. Je moet wel een entreekaartje voor de ijsbaan kopen. Je kunt op de avond contant of met je pinpas betalen.

Veiligheid: helm op (fietshelm mag, maar liever een schaatshelm), handschoenen en snijvaste enkelbeschermers aan. Helm, handschoenen en enkelbeschermers zijn verplicht. Wij raden je aan om ook snijvaste scheenbescherming te dragen. 

Voorinschrijving: druk op onderstaande blauwe knop | Op beide avonden kun je je ook inschrijven vanaf 21.00 uur in de hal van de IJsbaan. Wij stellen het erg op prijs als je inschrijft via de voorinschrijving. 

Aanmelden buffelmarathon op 23 december 

Aanmelden buffelmarathon op 30 december 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht