Groepsuitjes

Een uitje met bedrijf, familie of vrienden naar de IJsbaan Haarlem

Met het personeel of zakelijke relaties naar de IJsbaan Haarlem? Met een familie of groep vrienden een wintersfeest op het ijs? De IJsbaan Haarlem staat voor een fijn wintersportgevoel en lekker bewegen in de buitenlucht.

De Haarlemse schaatsbaan biedt diverse varrangementen aan voor uitjes met groepen. Wil je een feestelijk evenement op maat? Wij helpen je graag met het samenstellen van een programma. 

IJsbaan Haarlem is dé plek voor het sportieve uitje in de winter. De kunstijsbaan beschikt over een overdekte 400-meterbaan en een groot, overdekt middenterrein met een ijsvloer van maar liefst 1.800 m2. Op het middenterrein kan geschaatst worden, maar is ook een ideale plek voor jouw feestelijke ijsevenement: Bavarian Curling, een potje IJshockey of Bandy.

Er is een schaatswinkel waar je schaatsen kunt huren en een sfeervol restaurant voor een kop warme chocomel of winters buffet. Kortom een unieke ervaring waar jij  en je gezelschap met plezier op terug zullen kijken.
 
Hieronder zijn een aantal suggesties voor een leuk feestje met een winterse ijsactiviteit op een rijtje gezet. Klik op de link voor meer informatie.

Bavarian Curling
Schaatsclinic
IJsspelen